Felhő alapú IT szolgáltatások

cloud-1Microsoft Office 365, Microsoft Azure
Segítünk ügyfeleinknek a Microsoft felhő alapú szolgáltatásainak tervezésében, bevezetésében vagy igény szerint az üzemeltetésben. Szoros, partneri kapcsolatban állunk a Microsoft támogató, tanácsadó szakembereivel, így a legmagasabb igényeket is ki tudjuk elégíteni. Elégedett ügyfeleink között, 1-200 főt foglalkoztató cégek, illetve egy 450 fős iskola is megtalálható.


o365-4

Microsoft Office 365
o365-3Napjainkban már egy kis- és középvállalat számára is elérhetők az Office 365 segítségével azok a szolgáltatások, amik régeben csak nagyvállalati környezetben működtek. E-mail (szerver oldali vírus védelemmel), valós idejű csoportmunka, közös naptárok, közös dokumentumkezelés (akár verzió követéssel), videokonferencia (külsös, meghívott vendégekkel), gyakorlatilag bárhonnan bármikor elérhető, 99,9%-os rendelkezésre állás mellett. A mai korszerű mobil eszközökről (iPhone, iPad, Android, Windows Phone) elérhetők szerkeszthetők a dokumentumok.
Segítünk ügyfeleinknek a használat során felmerülő problémákat elhárításában.

Microsoft Azure
A meglévő IT-környezet kiterjesztése, vagy helyettesítésére alkalmas szolgáltatások azure-1egyszerűen menedzselhető környezetben, magasszintű és költséghatékony üzemeltetést tesz lehetővé. Tetszőlegesen skálázható és használatarányos díjfizetést tesz lehetővé. Az Azure utólagos elszámolású szolgáltatásai igény szerint, gyorsan méretezhetők, így csak a ténylegesen felhasznált egységekért kell fizetni.

Ha felkeltettük érdeklődését, vagy hasznosnak ítéli meg cégüknél a fenti szolgáltatások bevezetését, bátran írjon nekünk vagy kérje ajánlatunkat.